Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо несподіваний спосіб швидкого схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо несподіваний спосіб швидкого схуднення

Суть полягає у чесній розмові з самим собою

18 жовтня 2019, 17:30 comments11771
Поділіться публікацією:
Названо несподіваний спосіб швидкого схуднення

В гонитві за ідеальною фігурою багато людей йдуть на жорсткі заходи: влаштовують голодування, днями не вилазить зі спортзалу і платять величезні гроші за жироспалюючі креми. Але як виявилося, існує і більш простий спосіб позбутися від зайвих кілограмів.

Психологи вважають, що скинути вагу можна за допомогою розмови. Тільки мається на увазі не прості балачки з подругами або розмови з близькими, а справжній аутотренінг, який необхідно проводити наодинці з собою.

Якщо ви хочете схуднути і вже повністю змінили свій раціон харчування, намагаєтесь стежити за собою і через два тижні відчуваєте неймовірну тягу до солодкої або жирної їжі – поговоріть з собою.

Самостійний аутотренінг зможе уберегти вас від зривів і мотивувати на подальше дотримання правильного харчування. Нагадайте собі заради чого ви намагаєтеся схуднути, чому для вас це так важливо і т. п.

Психологи відзначають, що по ефективності від аутотренінгу не відстає і візуалізація. Уявіть, як ви будете виглядати, скинувши пару кілограм, яке плаття собі купите і куди підете. Яскрава візуалізація образу додасть вам сили і енергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як можна схуднути за допомогою кави.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!