Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Повна відмова від м'яса: у чому небезпека такого рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Повна відмова від м'яса: у чому небезпека такого рішення

В організмі вегетаріанців відбувається ряд змін

21 жовтня 2019, 13:45 comments5742
Поділіться публікацією:
Повна відмова від м'яса: у чому небезпека такого рішення

Вегетаріанська система харчування в сучасному світі набирає популярність. Одні відмовляються від повного вживання м'яса, щоб поправити своє здоров'я, а інші просто люблять тварин і таким чином виступають на їх захист.

Дієтологи ж попереджають, що вегетаріанцям доведеться ретельно зайнятися своїм раціоном живлення, щоб поповнювати необхідний запас вітамінів і корисних речовин. Незважаючи на те, що рослинна їжа допоможе нормалізувати обмінні процеси в організмі, вона має невелику енергетичну цінність, а значить почуття ситості буде проходити дуже швидко.

Часто люди відмовляються від вживання м'яса, щоб швидше скинути зайві кілограми, але таке рішення може призвести до зворотнього ефекту. Дієтологи кажуть, що в деяких овочах і фруктах міститься багато цукру і вуглеводів, тому їх надмірне вживання лише сприяє набору ваги.

Повний відмова від продукції тваринного походження може призвести до дефіциту кальцію, заліза і вітамінів групи В. Це в свою чергу, може негативно позначитися на здоров'ї людини і викликати занепад сил, зниження імунітету, появу анемії. Якщо неправильно збалансувати свій раціон, при відмові від м'яса людина буде хворіти частіше і лікуватися довше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які міфи про вегетаріанство вам варто знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!