Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як розморозити продукти, щоб зберегти їх смак і користь
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розморозити продукти, щоб зберегти їх смак і користь

Необхідно, щоб процес відбувався якомога повільніше

22 жовтня 2019, 16:55 comments2218
Поділіться публікацією:
Як розморозити продукти, щоб зберегти їх смак і користь

Дослідники з Швеції визначили, який спосіб розморожування продуктів вважається найбільш корисним і безпечним.

Вчені стверджують, що для збереження смакових і поживних властивостей, а також зовнішнього вигляду продукту його необхідно правильно розморозити. І якщо м'ясо необхідно заморожувати швидко, то процес відтавання повинен проходити, як можна повільніше.

В цьому плані краще за все використовувати для розморожування продуктів холодну воду. Необхідно покласти м'ясо в герметичний пластиковий пакет і опустити в миску з водою. Чим повільніше воно буде розморожуватися, тим менше втратить своїх корисних властивостей. Крім цього, пакет не дозволить забрати зайву воду в продукт і буде перешкоджати проникненню бактерій.

Частіше всього продукти для розморожування просто перекладають з морозильної камери в холодильник і чекають поки вони відтануть. Але шведські вчені заявили, що холодна вода – більш якісний та корисний спосіб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти не рекомендують зберігати в пластиковій тарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!