Дієтологи розповіли, чому чай не можна пити з медом і молоком

Чай покращує зір і перешкоджає утворенню пухлин

Дієтологи розповіли, що чай володіє антиоксидантними властивостями, що надає благотворну дію на серцево-судинну систему. Крім того, гарячий напій покращує зір і перешкоджає утворенню пухлин.

Однак, чай необхідно збирати у верхній частині рослини, все що нижче - виробничий пил, стверджують медики. Також дієтологи зазначили, що не зі всіма продуктами можна пити чай. Так, мед під впливом гарячої температури втрачає свої корисні властивості. Зі слів вчених, молоко, яке додають у чай, також нейтралізує антиоксиданти і викликає бродіння в шлунку.

Тому, кардіологи рекомендують обмежитися п'ятьма чашками гарячого напою в день, а листя м'яти, варення і лимонна паличка є кращими добавками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені пояснили, як чай впливає на мозок.