Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо продукти, які допомагають очистити кров
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо продукти, які допомагають очистити кров

В організмі дорослої людини міститься близько 5 літрів крові

25 жовтня 2019, 16:45 comments2730
Поділіться публікацією:
Названо продукти, які допомагають очистити кров

Неправильне харчування, шкідливі звички, погана екологія – всі ці фактори негативно впливають на організм людини і призводять до того, що в крові накопичується багато токсинів і важких металів. Для виведення цих речовин часто використовують лікарські препарати, але допомогти в цьому питанні можуть і прості продукти харчування.

Морква

Цей овоч через велику кількость вітамінів і корисних речовин, а також доступної ціни повинен бути присутнім в нашому раціоні постійно. У моркві міститься кальцій, залізо, фосфор, пектин, а також вітаміни А, В, С і К. Крім цього, до складу овоча входить білок глутатіон, який виводить токсини з печінки. В результаті цих дій кровоносна система стає чистішою, а також нормалізується робота нирок.

Часник

Корисні властивості часнику відомі з давніх часів. Цей ароматний овоч містить в собі багато сірки, яка ефективно очищає організм від шкідливих речовин, в тому числі і алергенів. Часник є джерелом вітаміну С і вітамінів групи В, він містить у собі кальцій, магній, мідь, хром і селен. Завдяки своїм корисним властивостям цей овоч знижує кров'яний тиск, тому рекомендується людям, у яких є проблеми з серцем або системою кровообігу.

Кульбаба

З кореня кульбаби можна зробити дуже корисний чай, який ефективно очищає печінку і виводить токсини з крові. А вся справа в тому, що кульбаби містять природні антиоксиданти і флавоноїди, які покращують кровообіг і роботу всіх клітин організму.

Яблука

У цих плодах міститься пектин, який вміє зв'язувати важкі метали і холестерин, накопичені в крові, сприяючи таким чином її очищенню. Крім цього, до складу яблук входить безліч вітамінів і корисних речовин, які зміцнюють імунітет, позбавляють від проблем з кишечником і запобігають хворобам серця.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти збільшують тривалість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!