Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Медики визначили напої, які допоможуть від головного болю
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики визначили напої, які допоможуть від головного болю

У деяких випадках можна обійтися без таблеток

5 листопада 2019, 18:50 comments9524
Поділіться публікацією:
Медики визначили напої, які допоможуть від головного болю

Головний біль – це не тільки найпоширеніша скарга, але і симптом багатьох захворювань. Найчастіше, люди не надають значення такому розладу та лікують його за допомогою знеболюючих препаратів. Але полегшити стан можна не тільки за допомогою таблеток.

Головний біль може виникнути раптово, як у дорослої людини, так і у дитини. У зв'язку з цим німецькі вчені провели декілька досліджень і визначили напої, які допомагають знизити інтенсивність головного болю і частоту його появи.

Фахівці стверджують, що хорошим засобом для зняття симптому є м'ятний чай. Він містить в собі корисні кислоти, флавоноїди і вітаміни, які не тільки знижують рівень головного болю, але і запобігають розладам шлунку. При мігрені також може допомогти м'ятна олія, яку необхідно нанести на лоб.

Полегшити стан здатна і тепла вода з лимоном. За допомогою такого напою можна прискорити процес травлення, який сповільнюється під час нападів болю. Крім цього, вода з лимоном містить вітамін С, який сприяє зміцненню судин.

Вчені також рекомендують пити імбирний чай. Всім відомо, що імбир володіє протизапальними і знеболюючими властивостями, тому він є відмінним засобом не тільки від застуди та грипу, але і від головного болю. А для того, щоб посилити ефект варто додати в напій ложечку меду.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких напоїв варто відмовитися після 50 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!