Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Дієтологи назвали помилки, що заважають скинути зайву вагу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали помилки, що заважають скинути зайву вагу

Ці помилки зводять нанівець всі зусилля в спортзалі

6 листопада 2019, 17:40 comments1982
Поділіться публікацією:
Дієтологи назвали помилки, що заважають скинути зайву вагу

Багато людей стикаються з проблемою зайвої ваги і докладають величезні зусилля, щоб привести свою фігуру і здоров'я в порядок. Але елементарні помилки в процесі схуднення можуть звести до нуля всі результати. Що потрібно враховувати?

Дієтологи визначили чотири головні помилки, які найчастіше допускають люди в боротьбі за гарне тіло. І найперша з них – жорстка дієта. Багато хто вважає, що відмова від більшості продуктів в раціоні дозволить їм швидше скинути зайві кілограми. Але ця думка помилкова, ефект може бути зворотнім, а разом з ним з'являться серйозні проблеми зі здоров'ям. Під час схуднення необхідно дотримуватись правил здорового харчування і переходити до них поступово.

Ще однією важливою помилкою є тривалі тренування. За один день в спортзалі зайва вага нікуди не дінеться, фізичні навантаження повинні збільшуватися поступово, інакше є ймовірність збільшення маси тіла.

Дієтологи також не рекомендують зважуватися кожну годину, адже показники від такої маніакальної звички ніяк не зміняться. Багато хто, побачивши на вагах незначний набір ваги сильно засмучуються і перестають займатися собою зовсім.

Серед головних помилок виділяють ще використання мобільних додатків для тих, хто худне. Організм кожної людини – унікальний, у той час як додатки – універсальні. Лікарі попереджають, що в деяких випадках використання таких програм призводить до збільшення ваги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому більшість дієт неефективні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!