Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які допомагають контролювати апетит
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які допомагають контролювати апетит

Є продукти, які дають відчуття ситості

7 листопада 2019, 14:50 comments3327
Поділіться публікацією:
Продукти, які допомагають контролювати апетит

Більшість тих, хто худне через відсутність сили волі і витримки зриваються на півдорозі до своєї стрункої фігури і починають вживати багато калорійної їжі. А вся справа в тому, що шлунок починає час від часу вимагати чогось смачненького. Як же утримати свій апетит під контролем?

Експерти виділили список продуктів, які допомагають справлятися з нападами голоду і дарують відчуття насичення на тривалий час.

В першу чергу, варто звернути увагу на банани, причому трохи недозрілі. До їх складу входить специфічний крохмаль, який довго перетравлюється, але при цьому збільшує кількість корисних бактерій в кишечнику, притупляє відчуття голоду і дарує заряд енергії. Дієтологи радять їсти банани в першій половині дня.

Тримати апетит під контролем також допоможе звичайна питна вода. Необхідно випивати склянку рідини після пробудження, щоб запустити метаболічні процеси і вживати воду перед їжею. Наповнення шлунка рідиною допомагає зменшити калорійність раціону.

Крім цього, контролювати прийоми їжі допоможуть перші страви. З їх допомогою можна нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, а також утамувати відчуття голоду. Найкраще обирати овочеві супи, які містять мало калорій, але при цьому добре насичують організм.

Фахівці також радять протягом дня вживати яблука, у яких міститься пектин, що знижує апетит.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти ідеально поєднуються один з одним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!