Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Від яких продуктів варто відмовитися при грипі
commentss НОВИНИ Всі новини

Від яких продуктів варто відмовитися при грипі

При грипі краще їсти часто і невеликими порціями

14 листопада 2019, 11:55 comments8216
Поділіться публікацією:
Від яких продуктів варто відмовитися при грипі

Американські вчені склали список продуктів, які варто виключити зі свого раціону при симптомах грипу та застуди. Про це повідомляє Med2.

Експерти радять на час відмовитися від занадто жирної і смаженої їжі. Під час грипу організм і так бореться з інфекцією, тому можуть виникнути проблеми з травленням, а такі продукти важко перетравлюються і можуть викликати нудоту та дискомфорт у шлунку.

Продукти при грипі повинні зміцнювати імунну систему і підвищувати її захисні функції, тому в меню варто включити: цитрусові, яблука, ківі, моркву, капусту та інші види овочів. Але не варто захоплюватися бананами і виноградом, це може лише погіршити ситуацію.

Крім цього, вчені не рекомендують під час симптомів захворювання їсти солону і гостру їжу, вона може посилити подразнення слизової верхніх дихальних шляхів, яка і так запалена. Кофеїн і алкоголь також не кращі союзники в боротьбі з недугом, вони можуть лише погіршити симптоми і самопочуття в цілому. Під час грипу та застуди необхідно пити більше води (2-2,5 літрів на добу), можна чай з малиною і морс із журавлини.

До речі, при захворюванні потрібно вживати легку і максимально корисну їжу, тому бульйони у цьому ділі будуть самим хорошим і кращим варіантом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які головні помилки допускають батьки під час лікування грипу у дитини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!