Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Стало відомо, які солодощі допомагають при застуді
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які солодощі допомагають при застуді

Ці солодощі є відмінним джерелом амінокислот

22 листопада 2019, 16:40 comments3852
Поділіться публікацією:
Стало відомо, які солодощі допомагають при застуді

В осінньо-зимовий період необхідно максимально збагачувати свій організм вітамінами і корисними речовинами, щоб уберегти його від застуди і грипу. Але якщо ви вже захворіли, тоді допомогти в боротьбі із захворюванням вам допоможе цей солодкий продукт.

Мова йде про плоди фінікової пальми, які володіють не тільки чудовим смаком, але безліччю корисних властивостей. Варто знати, що у складі фініків знаходиться 23 види амінокислот, яких більше не знайти в інших фруктах. Також вони містять вітаміни А, С і групи В, а також магній, цинк, калій і фтор.

Крім того, що фініки відмінна альтернатива шкідливим солодощам, вони ще й допомагають при різних захворюваннях. Завдяки поліфенолам і вітамінам вони зміцнюють захисні функції організму, покращують роботу серця і мозкову активність. Також включати в свій раціон фініки необхідно при застуді і грипі, так як вони виводять мокротиння з легких і заспокоюють кашлеві рецептори.

Крім того, плоди фінікової пальми варто вживати під час депресії і поганого настрою, адже вони відмінно справляються зі стресом і позбавляють від втоми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти краще не вживати при застуді і грипі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!