Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій допомагає контролювати вагу восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій допомагає контролювати вагу восени

Для контролю ваги напої взагалі грають дуже важливу роль

23 листопада 2019, 21:00 comments3972
Поділіться публікацією:
Який напій допомагає контролювати вагу восени

Багато жінок мріють про красиву і струнку фігуру, тому вірять рекламі і купують дорогі жироспалюючі креми і сідають на строгу дієту. Але допомогти скинути зайві кілограми, і в цілому контролювати вагу восени, допоможе простий і смачний напій. Про це повідомляє видання Med2.

Завдяки унікальному складу, в який входять корисні речовини, вітаміни і цінні мікроелементи, зелений чай варто включати в свій раціон постійно. Він добре запускає метаболічні процеси в організмі, і заважає відкладатися жиру в найбільш проблемних місцях. Підкріпити його корисні властивості можна ще правильно збалансованим раціоном харчування і фізичною активністю.

Дієтологи радять замість кави вранці заварювати собі чашечку зеленого чаю, він не тільки добре зміцнює імунітет, захищаючи його від вірусів і інфекцій, але і пригнічує відчуття голоду. Незважаючи на те, що в ньому мало калорій, часте вживання зеленого чаю збагачує організм цинком, марганцем, фосфором і фтором. Також у ньому містяться антиоксиданти, які запобігають старінню клітин.

Фахівці підкреслюють, що напої грають дуже важливу роль для контролю ваги, адже багато процесів в організмі залежать від правильного водного балансу. Тому не варто забувати, що норма води для людини в день становить близько 2 літрів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як чай може впливати на роботу мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!