Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо топ-5 найкорисніших продуктів у світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо топ-5 найкорисніших продуктів у світі

Ці продукти легко доступні круглий рік

26 листопада 2019, 10:20 comments5635
Поділіться публікацією:
Названо топ-5 найкорисніших продуктів у світі

Раціон людини повинен бути завжди різноманітним і правильно збалансованим, щоб організм отримував необхідні вітаміни і поживні речовини. Німецькі медики склали список продуктів, які вважаються найкориснішими у світі.

У раціоні здорової людини повинен регулярно з'являтися мед, про його лікувальні властивості відомо вже давним-давно. Якщо щодня з'їдати по 2-3 ложечки меду, то покращиться робота травлення, серця, а також прийде в норму рівень холестерину.

Фахівці також рекомендують овес, який містить вітаміни, корисні речовини та амінокислоти, які сприятливо впливають на роботу всього організму. Зокрема, вівсяні висівки можуть запобігти розвитку раку товстої кишки, завдяки високому вмісту клітковини.

Крім цього, варто частіше включати в раціон імбир, особливо в холодну погоду. Цей продукт зміцнює імунну систему, захищаючи її від захворювань, а також позитивно позначається на роботі травної та серцево-судинної систем.

Також медики радять частіше вживати в їжу капусту. У її складі безліч цінних речовин, серед яких хлорофіл і біофлавоноїд, що запобігають появі ракових клітин. Крім того, капуста стимулює метаболічні процеси, очищає організм від шлаків і токсинів.

Американські вчені визначили, що куркума також входить в список найбільш корисних продуктів. Ця пряність блокує розвиток ракових клітин в організмі, підтримує здоров'я серця і захищає від хвороби Альцгеймера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти вважаються "найбруднішими".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!