Головна Новини Здоров'я дієта і харчування П'ять вагомих причин, щоб пити огіркову воду щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять вагомих причин, щоб пити огіркову воду щодня

Огіркова вода зволожує тіло і допомагає підтримувати здоров'я

27 листопада 2019, 13:10 comments1939
Поділіться публікацією:
П'ять вагомих причин, щоб пити огіркову воду щодня

Кожна людина повинна дотримуватися певного питного режиму, який дозволяє організму правильно функціонувати. Дієтологи рекомендують замість шкідливих газованих напоїв додати в свій раціон огіркову воду, яка не тільки відмінно справляється з спрагою, але і володіє корисними властивостями. Чому її варто пити кожен день?

Джерело вітамінів

В осінньо-зимовий період організм особливо потребує корисних речовинах і вітамінах, тому огіркова вода допоможе поповнити їх запас. Просто в звичайну воду додайте кусочки огірка і ваш напій буде містити велику кількість вітамінів А, С, К і Е. Регулярне вживання огіркової води допоможе зміцнити імунітет, а також захистить клітини від агресивного впливу навколишнього середовища (смогу, тютюнового диму). Також цей напій, завдяки своєму складу, перешкоджає утворенню тромбів.

Нормалізація тиску

Люди, які страждають гіпертонією повинні знати, що за допомогою огіркової води можна нормалізувати артеріальний тиск. Огірковий сік перешкоджає обезводненню організму, насичуючи його калієм, а завдяки цьому поліпшується кровообіг і робота серця.

Зниження апетиту

Не всім буває легко впоратися з апетитом, особливо на дієті. Якщо почуття голоду з'являється регулярно, навіть після прийомів їжі, пийте більше огіркової води. Вона не тільки допоможе вгамувати спрагу, але і знизить апетит.

Догляд за шкірою

Не випадково в більшість кремів і лосьйонів додають огірок, адже він відмінно зволожує шкіру, роблячи її гладкою і ніжною. Точно такий же ефект можна отримати і при вживанні огіркової води, яка виводить з організму зайву рідину, очищаючи його від токсинів та інших речовини. Завдяки високому вмісту кремнію, цей напій запобігає різним запаленням і акне (шкірне захворювання).

Здоров'я кісток

На жаль, багато людей скаржаться на захворювання кісткової тканини, яке призводить до частих переломів та травм. За допомогою огіркової води, в якій міститься багато вітаміну К. можна зміцнити кістки, покращити їх стан і запобігти розвитку запальних процесів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як виробити звичку пити більше води протягом дня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!