Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названий ефективний спосіб, як прожити довше
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий ефективний спосіб, як прожити довше

Регулярне голодування підвищує можливість прожити довше

2 грудня 2019, 10:50 comments2120
Поділіться публікацією:
Названий ефективний спосіб, як прожити довше

Американські вчені провели масштабне дослідження і прийшли до висновку, що на тривалість життя людини може вплинути регулярне голодування. Про це повідомляє видання MedicalXpress.

Медики стверджують, що регулярне голодування набирає все більшої популярності. Це режим харчування, в ході якого необхідно утримуватися від їжі 16-18 годин. Така дієта допомагає нормалізувати рівень цукру в крові, поліпшити роботу серця і очистити організм від шлаків і токсинів.

Вчені провели експеримент, участь в якому взяли 2 тисячі осіб. Вони зробили рентгенологічне обстеження серця та судин, після чого більше 4 років спостерігалися у лікарів. Результати дослідження показали, що близько 400 учасників експерименту весь цей час практикували регулярне голодування, тому показники їх здоров'я були набагато кращими. Вчені зробили поправки на деякі фактори і заявили, що регулярне голодування підвищує тривалість життя.

Крім цього, у людей, які практикували регулярне голодування ризик виникнення інсульту та інших проблем з серцем був нижче на 70% порівняно з тими, хто відмовився від такого режиму харчування.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти можуть збільшити тривалість життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!