Головна Новини Здоров'я дієта і харчування ТОП-5 найголовніших помилок під час розвантажувальних днів
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 найголовніших помилок під час розвантажувальних днів

Кілька розвантажувальних днів потрібні кожному організму

3 грудня 2019, 16:40 comments2270
Поділіться публікацією:
ТОП-5 найголовніших помилок під час розвантажувальних днів

Розвантажувальні дні – це простий і ефективний спосіб не тільки привести в порядок фігуру, але ще очистити організм від токсинів. Однак не всі знають, яких правил слід дотримуватися під час розвантажувальних днів, тому допускають грубі помилки. Що робити не слід?

Влаштовувати голодування

Важливо запам'ятати, що розвантажувальні дні не являють собою строгу дієту або повну відмову від їжі, тому голодувати ні в якому разі не можна. Якщо ви вирішили влаштувати розвантажувальний день, тоді збагачуйте свій раціон білком і клітковиною, а вуглеводи зведіть до мінімуму, таким чином забезпечте собі на день до 500 калорій.

Займатися спортом

Під час розвантажувальних днів варто відмовитися від фізичної активності. Організм через обмежене харчування не отримує достатньої кількості сил і енергії, яка йому потрібна для тренувань. Заняття спортом під час розвантажувальних днів можуть підірвати здоров'я, так як підвищується навантаження на серце, з'являється слабкість і втома.

Влаштовувати "розвантаження" занадто часто

Не можна захоплюватися розвантажувальними днями, незважаючи на те, що це корисно для здоров'я. Лікарі рекомендують влаштовувати "очищення організму" раз на тиждень або ще рідше. Харчування має бути корисним і правильно збалансованим, а надто часті обмеження в їжі призведуть до стресу і порушення обміну речовин.

Влаштовувати розвантажувальні дні під час хвороби

Якщо ви захворіли, то забудьте на час про розвантажувальні дні. Краще докладіть максимум зусиль для того, щоб організм зміцнів і відпочив. У цей час потрібно добре харчуватися, особливо включати в свій раціон продукти, які зміцнюють імунну систему.

Влаштовувати різкий перехід

Не можна різко влаштовувати собі розвантажувальні дні, організму потрібна поступова підготовка. В першу чергу, потрібно перейти на правильне харчування, відмовитися від алкоголю, фаст-фуду та іншої шкідливої їжі. Коли організм звикне до такого режиму харчування, тоді і можна влаштовувати своїй травній системі "відпочинок".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти слід використовувати для розвантажувальних днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!