Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо найшкідливіші продукти для новорічного столу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найшкідливіші продукти для новорічного столу

Надлишок цих продуктів в раціоні може нашкодити організму

16 грудня 2019, 14:20 comments3204
Поділіться публікацією:
Названо найшкідливіші продукти для новорічного столу

Через два тижні Новий рік, тому більшість людей вже почали прикрашати будинки, купувати подарунки та задумались про страви, які прикрасять святковий стіл. Але дієтологи попереджають, що деякі продукти краще виключити з меню, щоб не нашкодити організму і фігурі. Про це повідомляє видання Clutch.

Фахівці склали список продуктів, якими в новорічні свята не варто зловживати. І на першому місці виявився калорійний майонез, яким прийнято заправляти майже всі салати. Так, це смачно, але дуже шкідливо для здоров'я. Майонез разом з іншими жирними продуктами негативно впливає на печінку, а також ускладнює роботу травної системи, тому з'являються скарги на біль і спазми. Разом майонезу експерти радять віддати перевагу грецькому йогурту.

Також не варто захоплюватися шампанським, незважаючи на те, що це класичний атрибут Нового року. Справа в тому, що у складі цього напою багато цукру, а його бульбашки дратують стінки шлунково-кишкового тракту, тому виникає постійне відчуття голоду, а це може вплинути на вашу фігуру.

Дієтологи радять обмежити на новорічному столі кількість жирного м'яса, а також копчених виробів. Свинину краще замінити на м'ясо кролика або курки, воно краще засвоюється і навантаження на ШКТ при цьому мінімальне.

Крім цього, на свято не рекомендується їсти багато солодкого, адже після ситної вечері, велика кількість сахару може остаточно "підірвати" організм. Замість цукерок і тортиків краще з'їсти свіжих фруктів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки буде коштувати новорічний стіл в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!