Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як швидко схуднути при сидячому способі життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко схуднути при сидячому способі життя

Сидяча робота може сприяти набору зайвих кілограм

19 грудня 2019, 09:35 comments12233
Поділіться публікацією:
Як швидко схуднути при сидячому способі життя

Мільйони людей ведуть сидячий спосіб життя, не замислюючись про те, наскільки це шкідливо для здоров'я і фігури. Американські дієтологи поділилися порадами, які допоможуть людям, які ведуть малорухливий спосіб життя, не тільки позбутися від зайвих кілограмів, але і відчути себе краще. Про це повідомляє видання Prevention.

Багато хто проводить більшу частину дня за екраном комп'ютера на роботі, а потім приходить додому і всідається за домашній монітор. Такий спосіб життя день у день стає причиною серйозних захворювань, а також призводить до набору зайвої ваги. Щоб цього уникнути, потрібно дотримуватися наступних правил:

Робіть зарядку кожен день

Спочатку складно привчити себе робити зарядку, але потім це входить у звичку і стає невіддільною частиною вашого дня. 30-хвилинна активність з ранку допомагає підбадьоритися і зарядитися енергією, а також запускає метаболічні процеси і спонукає мозок до роботи.

Більше ходіть пішки

Збільшити щоденну фізичну активність можна, відмовившись від ліфта і транспорту. Постарайтеся піднятися на свій поверх по сходах, спочатку ви будете відчувати біль в ногах і безсилля, але такі регулярні вправи незабаром приведуть до позитивного ефекту. Також привчіть себе ходити пішки на роботу, якщо вона знаходиться в межах пішої доступності.

Перегляньте раціон харчування

При сидячому способі життя складно дотримуватися правильного харчування. Але заради здоров'я і фігури варто переглянути свій раціон і зайнятися його зміною. В першу чергу, відмовтеся від солодкого перекусу, здобні булочки і печиво замініть на свіжі фрукти. На обід беріть з собою різноманітні каші, молочну продукцію, свіжі овочі.

Пийте більше рідини

Ні для кого не новина, що доросла людина в день зобов'язана випивати 1,5-2 л. води, але лише одиниці дотримуються цієї норми. Для того, щоб уникнути переїдання, варто контролювати водний баланс в організмі. Поставте на робочий стіл пляшку води і не забувайте поповнювати свій запас рідини.

Робіть прогулянку в офісі

При сидячому способі життя необхідно робити регулярні перерви (10-15 хвилин на годину). Треба давати відпочити очам, якщо ви працюєте за комп'ютером. Крім того, важливо періодично міняти положення, щоб розслабити спину і ноги. Використовуйте перерву для прогулянки по кімнаті або на свіжому повітрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки людей вбиває сидячий спосіб життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Христина

9 грудня 2023, 17:16

Худею по методике Венеры Шариповой и не занимаюсь спортом. Не могу сказать, конечно, что я совсем мало двигаюсь, потому что люблю гулять, но и спортсменкой меня не назвать. Однако вес постепенно снижается.

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!