Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чим замінити цукор з користю для здоров'я і фігури
commentss НОВИНИ Всі новини

Чим замінити цукор з користю для здоров'я і фігури

Мед набагато корисніше для здоров'я, ніж цукор

19 грудня 2019, 11:15 comments4355
Поділіться публікацією:
Чим замінити цукор з користю для здоров'я і фігури

Люди, які споживають багато цукру, піддаються ризику захворіти на діабет або іншим серйозним недугом. Якщо ви не можете обійтися без солодкого, замініть його корисною альтернативою – медом. Медики назвали три вагомих причини, чому мед набагато корисніше для здоров'я, ніж цукор.

Калорійність

Як правило, норма добового споживання цукру в день становить 25 грамів, але для ласунів це всього лише цифри. Ніхто не стежить за тим, скільки солодкого з'їдає протягом дня, адже цукор додають не тільки в напої, але і різні продукти. У 100 г цукру міститься 398 ккал, а в 100 г меду – 304 ккал, що майже на сотню менше. При цьому, меду практично неможливо з'їсти багато, адже він відразу дає відчуття насичення, у відмінності від цукру.

Імунітет

В осінньо-зимовий період організм потребує захисту, тому варто вживати продукти, які зміцнюють імунітет. Одним з таких продуктів є мед, про лікувальні властивості якого відомо з давніх часів. Теплий чай разом з медом та імбиром здатний допомогти в боротьбі з простудними захворюваннями. Цукор в таких корисних властивостях помічений не був.

Метаболізм

Якщо ви хочете красиву і струнку фігуру, тоді до мінімуму, варто обмежити вживання солодощів, але це не означає, що потрібно відмовитися і від меду. Саме він може стати хорошим помічником в схудненні, адже мед поповнює потребу організму в цукорі та насичує його вуглеводами. Крім цього, ранкова склянка води з медом і лимоном ідеально підходить для запуску метаболічних процесів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відбувається з організмом після відмови від цукру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!