Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корисні напої, які варто пити кожній жінці
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисні напої, які варто пити кожній жінці

Ці напої багаті вітамінами і корисними речовинами

20 грудня 2019, 09:45 comments8891
Поділіться публікацією:
Корисні напої, які варто пити кожній жінці

Правильне харчування впливає на зовнішність і здоров'я людини, тому щоденний раціон повинен бути правильно збалансованим і корисним. Лікарі рекомендують жінкам пити більше напоїв, які будуть сприяти їх хорошому самопочуттю і красі. Що це за напої?

Буряковий сік

Про лікувальні властивості бурякового соку відомо давно, адже в його складі знаходиться велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. В першу чергу, цей напій допомагає нормалізувати роботу нервової системи: позбавляє від стресів, втоми, безсоння. Для жінки буряковий сік особливо корисний в період менструації і менопаузи (півсклянки 2-3 рази на день), він здатний полегшити стан. Також напій поліпшує роботу травної та серцево-судинної систем, знижує рівень "шкідливого" холестерину в крові.

Картопляний сік

Варто регулярно включати в своє меню картопляний сік, адже в ньому містяться вітаміни А, Е, К і групи В, а також фосфор, магній і калій. Цей напій допомагає ефективно очистити організм від шлаків і токсинів, він позбавляє від набряків і печії. Для жіночого здоров'я картопляний сік корисний тим, що добре лікує такі захворювання, як ерозію і міому матки та інші запальні процеси.

Томатний сік

Вчені довели, що цей сік сприятливо впливає на здоров'я молочних залоз. Крім того, лікопін, який міститься в помідорах допомагає регулювати рівень естрогену, який у надлишку підвищує ризики розвитку ракових клітин. Томатний сік корисний для нервової системи, так як нормалізує психологічний стан і знімає напругу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який сік покращує роботу мозку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!