Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які страви не можна ставити на новорічний стіл
commentss НОВИНИ Всі новини

Які страви не можна ставити на новорічний стіл

Ці страви можуть розсердити «господиню» наступаючого року

20 грудня 2019, 16:50 comments23415
Поділіться публікацією:
Які страви не можна ставити на новорічний стіл

Наближається найголовніше і чарівне свято року, тому крім подарунків та прикрашання новорічної ялинки, варто подумати, які страви будуть на святковому столі. Враховуючи, що за китайським календарем, в силу вступить рік Білого Металевого Щура, господиням нагадали, чого на столі бути не повинно.

Відомо, що новий символ 2020 року любить красу, вишуканість і розкіш, тому на святкову вечірку варто одягнути відповідне вбрання і прикраси, але важливо не переборщити з блиском, адже Білий Щур любить стриманість.

А що стосується святкового столу, то на ньому має бути якнайбільше страв, які любить новий символ року – горіхи, різні види сиру (тільки без різкого запаху), можна навіть поставити блюдце з зернами. Фахівці вважають, що на Новий Рік краще відмовитися від якихось екзотичних страв, а також напівфабрикатів та іншої шкідливої їжі. Білий Металевий Щур любить смачно і ситно поїсти, але тільки натуральну їжу.

На святковому столі краще обмежити і різні соління: капусту, огірки, моркву і помідори. Також не варто переборщувати з яловичиною, експерти по феншуй кажуть, що символ 2020 року дружить зі знаком Бика, тому різноманітність страв з яловичини може "образити" Щура. Від міцних спиртних напоїв також рекомендують відмовитися, якщо тільки це не пшенична горілка або солодовий віскі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які шкідливі продукти не підходять для новорічного столу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!