Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Скільки майонезу і шампанського можна в новорічну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки майонезу і шампанського можна в новорічну ніч

Новорічна ніч – це не просте випробування для організму

28 грудня 2019, 11:30 comments2480
Поділіться публікацією:
Скільки майонезу і шампанського можна в новорічну ніч

До Нового року залишилися лічені дні, тому всі активно готуються до святкової вечірки і перевіряють заготовки для новорічних страв. Дієтологи рекомендують правильно розподілити свій раціон 31 грудня, щоб знизити шкоду жирної їжі до мінімуму.

В першу чергу, не варто забувати про повноцінний сніданок, обід і легку вечерю, які допоможуть не накидатися на святковий стіл і вбережуть від зайвих кілограм. Для організму новорічна ніч — не просте випробування, адже важко відмовити собі в жирній їжі, алкоголц та солодощах. Але дієтологи радять дотримуватися певної норми.

Важко уявити святковий стіл без олів'є, який прийнято заправляти калорійним майонезом. Краще взагалі не вживати його, особливо на ніч. Для салатів рекомендується використовувати оливкову олію або соус, але якщо хочете майонез, тоді не заливайте його пачками в салат, однієї ложки цілком достатньо.

А от норма шампанського становить 1-3 келиха, але тільки в тому випадку, якщо ви п'єте його на голодний шлунок. Також не варто на свята захоплюватися мандаринами, незважаючи на їх корисні властивості, в день можна з'їсти 2-4 плода.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як урізноманітнити новорічне меню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!