Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як вивести зайву рідину з організму
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вивести зайву рідину з організму

В організмі вода може затримуватися з різних причин

9 січня 2020, 09:30 comments6076
Поділіться публікацією:
Як вивести зайву рідину з організму

Багато людей скаржаться на набряки, яки з'являються внаслідок затримки рідини в організмі. Але для того, щоб вирішити проблему, потрібно спочатку з'ясувати її причину.

Фахівці кажуть, що припухлість на обличчі і набряки на тілі, можуть бути побічним ефектом деяких ліків або ж вказують на зневоднення організму в результаті фізичних навантажень. Також рідина може неправильно розподілятися через надмірне вживання соленої та консервованої їжі. У будь-якому випадку, варто звернутися за консультацією до лікаря-дієтолога.

Для того, щоб ефективно вивести зайву воду з організму перегляньте свій раціон харчування, особливо обмежте вживання солі. Також відмовтеся від алкогольних і газованих напоїв, солодощів, консервантів. Замість цього додайте в свій раціон більше продуктів, багатих вітаміном С і D, щоб прискорити обмін речовин.

Не забувайте про помірні фізичні тренування (силові вправи, басейн, йога), які допоможуть розігнати метаболізм і вивести зайву рідину з організму. Важливо підтримувати водний баланс і не зменшувати свою добову норму води, від цього набряклість може лише посилитися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як виробити звичку пити більше рідини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!