Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, від яких ще більше хочеться їсти
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, від яких ще більше хочеться їсти

Ці продукти здатні викликати ще більший апетит

13 січня 2020, 13:30 comments3929
Поділіться публікацією:
Продукти, від яких ще більше хочеться їсти

Деякі продукти перетравлюються дуже швидко, тому відчуття голоду може не залишати вас тривалий час. Через це доводиться влаштовувати перекуси, які не завжди приносять користь здоров'ю. На що варто звернути увагу?

Йогурт

Цей кисломолочний продукт містить багато корисних вітамінів, мікроелементів і пробіотиків, тому корисний для травлення. Але одним йогуртом насититися дуже складно, адже організм не сприймає його як повноцінну їжу. Крім того, через вміст цукру цей продукт може посилити апетит ще більше.

Салати

Багато хто вважає, що зелень — дуже корисна і низькокалорійна, тому влаштовує перекуси листям салату та іншими овочами. Але одна зелень не зможе утамувати відчуття голоду, в меню повинні бути присутніми білкові продукти: м'ясо, риба або сир.

Кукурудзяні пластівці

Незважаючи на те, що пластівці вважаються корисним і поживним сніданком, вони не здатні на довгий час вгамувати почуття голоду. Краще замінити їх злакової кашею.

Яблука

Цей фрукт дає легке і не тривале насичення. Крім цього, яблучна кислота подразнює слизову, тим самим підсилюючи вироблення шлункового соку, тому їсти після яблук хочеться з подвоєним бажанням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які продукти містять велику кількість клітковини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!