Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Звички, завдяки яким можна легко і швидко схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички, завдяки яким можна легко і швидко схуднути

Ці звички не вимагають величезних зусиль

15 січня 2020, 09:40 comments3328
Поділіться публікацією:
Звички, завдяки яким можна легко і швидко схуднути

Багато жінок, які мріють скинути кілька кілограмів, вдаються до серйозних дієт, які підривають здоров'я. Перш ніж ставити перед собою жорсткі умови у харчуванні, варто переглянути свій спосіб життя. Існують щоденні звички, за допомогою яких можна схуднути, без негативних наслідків для організму.

Поміняйте каву на зелений чай

Не секрет, що надмірне вживання кави негативно відбивається на здоров'ї, зокрема порушує обмін речовин, підвищує кислотність шлункового соку і артеріального тиску. Крім цього, кава може нести в собі калорійну загрозу, особливо, якщо додати в неї пару ложок цукру. Заведіть собі звичку пити вранці зелений чай, він позитивно позначається на системі травлення, виводить з організму токсини і має підбадьорливий ефект.

Жуйте їжу повільно

Дієтологи радять ретельно пережовувати їжу, адже це позитивно впливає на травлення і викликає почуття насичення набагато раніше. Така звичка дозволить з'їдати менші порції, а значить вбереже від зайвих калорій.

Відмовтеся від газованих напоїв

У складі газованих напоїв є велика кількість цукру, а також шкідливі добавки та барвники, які тільки шкодять здоров'ю. Якщо мучить спрага – випийте води.

Влаштовуйте розвантажувальні дні

Є багато варіантів "розвантажувальних" днів, але найефективнішим буде відмова від м'яса. Менше калорій, менше витрат, а головне – ніякої шкоди або стресу для організму.

Більше рухайтеся

Не забувайте про активність, особливо, якщо у вас сидячий спосіб життя. Спробуйте відмовитися від ліфта і піднімайтеся на поверх по сходах, а також влаштовуйте собі щоденні вечірні прогулянки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які звички в їжі заважають скинути зайві кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!