Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Як уникнути накопичення токсинів в організмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як уникнути накопичення токсинів в організмі

Внутрішня «отрута» здатна завдати серйозної шкоди організму

16 січня 2020, 11:20 comments2708
Поділіться публікацією:
Як уникнути накопичення токсинів в організмі

Забруднення організму токсинами є поширеною проблемою, адже вони оточують нас всюди. Шкідливі речовини поступово накопичуються і призводять до серйозних проблем зі здоров'ям.

В першу чергу, надлишок токсинів в організмі порушує кислотно-лужний баланс, а це призводить до захворювань травної системи і неправильної роботі обміну речовин. На жаль, токсини потрапляють в організм за допомогою харчових продуктів, алкоголю, сигарет, барвників, хімічних добавок і забрудненого повітря, тому їх дуже важко повністю усунути з життя. Але уникнути їх накопичення все ж можна.

Для того, щоб запобігти порушенню кислотно-лужного балансу потрібно подбати про правильний питний режим. Велика кількість рідини не тільки допомагає підтримувати організм у тонусі, але і рятує його від токсинів та шкідливих речовин. Не забувайте, що добова норма води для дорослої людини складає близько 2 літрів. Також можна пити трав'яні чаї і воду з лимоном і медом.

Крім цього, уникнути накопичення токсинів в організмі можна за допомогою правильного раціону харчування. Фахівці радять додавати в своє меню продукти, багаті калієм: апельсини, ананаси, персики, банани, картоплю, капусту, моркву, помідори, салат, шпинат та ін.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які ласощі можуть очистити організм від токсинів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!