Дієтологи назвали ще один секрет швидкого схуднення

Це секрет позбавить від зайвих кілограмів без особливих зусиль

Багато людей вдаються до різних дієт, щоб привести фігуру в порядок. Але дієтологи поділилися ефективним методом, який допоможе без особливих зусиль позбутися п'яти кілограм. Про це повідомляє видання Healthystyle.

В першу чергу, щоб ввечері не прокидався звірячий апетит варто щільно обідати, а також влаштовувати легкі перекуски. Фахівці радять робити це в один і той же час, приблизно в 3-4 години дня. Під час перекусів не можна вживати жирну і шкідливу їжу, зокрема фаст-фуд, а віддати перевагу фруктам, овочам, а також горіхам. Їжу потрібно ретельно пережовувати, тоді відчуття насичення прийде набагато швидше.

Дієтологи кажуть, що вечеря має бути з мінімальною кількістю калорій і порція повинна бути маленькою. Частіше зайву вагу набирають люди, які протягом дня харчуються неправильно або зовсім пропускають прийоми їжі, а ввечері накидаються на всі продукти в холодильнику. Необхідно змінювати харчові звички, а також слід замінити деякі продукти в раціоні. Так, кухонну сіль краще замінити морською, а пшеничний хліб – цільнозерновим.

Якщо дотримуватися цих простих правил, тоді зайві кілограми підуть самі, без особливих фізичних зусиль і жорстких дієт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які звички допоможуть ефективно схуднути.