Чотири продукти, які допоможуть при печії
Деякі продукти здатні позбавити від неприємного печіння
Багато людей стикалися з печією - неприємним печінням в грудній клітці, яке з'являється після прийому їжі. Про це повідомляє видання Healthystyle.
Найпоширенішою причиною такого дискомфорту є попадання шлункового соку в стравохід, через що може виникати нудота, відрижка та метеоризм. Деяких людей печія турбує постійно, тому необхідно знати, які продукти допомагають полегшити її симптоми.
Папайя
В цьому екзотичному фрукті міститься багато вітамінів і поживних речовин, серед яких папаїн. Цей фермент допомагає нормалізувати роботу травної системи і ефективно нейтралізує зайву кількість кислоти в шлунку.
Сік алое-вера
Про лікувальні властивості соку алое-віра відомо давно. Він має протизапальні властивості, тому знімає напад кислотного рефлюксу і позбавляє від неприємного печіння в грудях.
Банан
Лікарі радять під час печії вживати банани, в них містяться речовини, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту. Вони знижують кислотність, обволікаючи стінки стравоходу.
Вівсяна каша
Як і інші продукти, вівсяна каша позитивно впливає на травну систему, вона низькокалорійна, але в ній багато волокон і клітковини. Це блюдо прискорює метаболізм і знімає симптоми печії
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим небезпечна печія.