Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чотири продукти, які допоможуть при печії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири продукти, які допоможуть при печії

Деякі продукти здатні позбавити від неприємного печіння

28 січня 2020, 11:40 comments2277
Поділіться публікацією:
Чотири продукти, які допоможуть при печії

Багато людей стикалися з печією — неприємним печінням в грудній клітці, яке з'являється після прийому їжі. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Найпоширенішою причиною такого дискомфорту є попадання шлункового соку в стравохід, через що може виникати нудота, відрижка та метеоризм. Деяких людей печія турбує постійно, тому необхідно знати, які продукти допомагають полегшити її симптоми.

Папайя

В цьому екзотичному фрукті міститься багато вітамінів і поживних речовин, серед яких папаїн. Цей фермент допомагає нормалізувати роботу травної системи і ефективно нейтралізує зайву кількість кислоти в шлунку.

Сік алое-вера

Про лікувальні властивості соку алое-віра відомо давно. Він має протизапальні властивості, тому знімає напад кислотного рефлюксу і позбавляє від неприємного печіння в грудях.

Банан

Лікарі радять під час печії вживати банани, в них містяться речовини, які покращують роботу шлунково-кишкового тракту. Вони знижують кислотність, обволікаючи стінки стравоходу.

Вівсяна каша

Як і інші продукти, вівсяна каша позитивно впливає на травну систему, вона низькокалорійна, але в ній багато волокон і клітковини. Це блюдо прискорює метаболізм і знімає симптоми печії

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чим небезпечна печія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!