Рубрики
МЕНЮ
Ростопира Наталья
Британська компанія Strong Roots, що спеціалізується на заморожених продуктах харчування, розробила пластир з ароматом бекону. По ідеї компанії, такий пластир повинен допомогти людям, які хочуть відмовитися від м'яса.
Творцем незвичайного пластиру став професор експериментальної психології і автор книги "Гастрофізика: нова наука про їжу" Чарльз Спенс у співпраці з експертами Strong Roots. "Як показують дослідження, харчові аромати можуть зменшити тягу до їжі. Якщо відчути запах бекону, то можна уявити, як ви їсте смажений бекон. У результаті ви відчуєте задоволення і зможете уникнути зайвих спокус", – зазначив Спенс.
Щоб зрозуміти, як працює пластир, досить сильно потерти, щоб він почав виділяти аромат. Першим "м'ясний пластир" спробував британський боксер Томмі Ф'юрі.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вчені з'ясували, як приготувати ідеальну каву. Відзначається, що на смак і аромат гарячого напою впливають найменші фактори.
Новини партнерів
Новини