Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Які зимові фрукти допомогають зміцнити імунітет
commentss НОВИНИ Всі новини

Які зимові фрукти допомогають зміцнити імунітет

Зима не балує фруктами, зате ті, що є, корисніші за всіх інших

31 січня 2020, 09:55 comments8975
Поділіться публікацією:
Які зимові фрукти допомогають зміцнити імунітет

Для того, щоб залишатися здоровим в сезон застуд і грипу, варто збагачувати свій організм цінними вітамінами і речовинами. Пропонуємо вам ТОП-5 зимових фруктів, які допоможуть зміцнити захисні функції імунітету.

Грейпфрут

utjvkgJstgBslqrFeSlMe2v3K.jpg

Дієтологи називають цей фрукт самим ідеальним для сніданку, адже він посилює обмін речовин і сприяє очищенню організму. У складі грейпфрута є багато вітаміну С, який зміцнює імунну систему, захищаючи організм від вірусів.

Яблука

oNXmEpg6oZH_iLqcp-FwecRyN.jpg

У цих смачних фруктах багато клітковини, яка надовго забезпечує відчуття ситості, тому яблука можна використовувати для перекусу. Вони покращують роботу травної системи, додають сил і посилюють імунітет.

Ківі

g1Ek-IkDc0WnuXkFMVxqV3QDq.jpg

В цьому фрукті багато різних мікроелементів: залізо, цинк, йод, марганець, калій, кальцій, фосфор, а також антиоксиданти, які прискорюють обмін речовин, заряджають енергією і запобігають серйозним захворюванням.

Хурма

nEpK4NOLxqMQyt-PRbq0U_B6e.jpg

Цей продукт багатий білком, який потрібен організму для будівництва м'язової тканини. Також хурма стимулює обмін речовин і позитивно впливає на імунітет. У складі цього фрукта є вітаміни С і Е, які є природними стимуляторами, а також йод, необхідний для правильного функціонування щитовидної залози.

Гранат

dFiFq5Aetg3upQArXHE_xyPjB.jpg

Цей плід багатий антиоксидантами, які прискорюють обмін речовин, очищають організм від токсинів і допомагають позбавитися від зайвої води в організмі. Гранат активізує імунну систему, допомагаючи їй впоратися з різними захворюваннями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які природні антибіотики допомагають зміцнити імунітет взимку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!