Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названі найшкідливіші продукти для мікрофлори кишечника
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі найшкідливіші продукти для мікрофлори кишечника

Копчені продукти і маргарин можуть негативно позначитися на здоров'ї кишечника

31 січня 2020, 17:35 comments9447
Поділіться публікацією:
Названі найшкідливіші продукти для мікрофлори кишечника

Здоров'я безпосередньо залежить від того, які продукти вживає людина. Медики з Німеччини встановили ряд корисних і шкідливих продуктів мікрофлори кишечника, передає НовиниЮinfo.

Як наголошується, в першу чергу з щоденного раціону варто виключити рафінований цукор, який сприяє розмноженню патогенних мікроорганізмів, а ще — копченості та ковбаси. Останні здатні руйнувати мікрофлору кишечника і навіть спровокувати рак.

Бажаючим подбати про своє здоров'я не рекомендують їсти червоне м'ясо більше, ніж 500 грам на тиждень. Негативно на організмі людини позначаються жири, які є в маргарині і майонезі.

Щоб зберегти мікрофлору кишечника здоровою, слід вживати бобові, фрукти, овочі. Завдяки бобовим кишечник починає виділяти корисні з'єднання, а фрукти сприяють збільшення протизапальних бактерій в кишечнику.

Корисно мати у своєму раціоні рибу. Завдяки такій їжі кишечник виробляє слиз, яка здатна поліпшити захисні функції кишечника. Корисні волокна і вуглеводи також містить житній хліб.

Крім цього, побалувати себе і свій кишечник можна картоплею в мундирі. Крохмаль, який міститься в цьому продукті, сприяє зміцненню слизової оболонки. Все тому, що в кишечнику крохмаль перетворюється в масляну кислоту. Також це допомагає забезпечувати клітини енергією.

Раніше "Коментарі" писали, що медики визначили дієту, яка "вбиває" кишечник.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!