Рубрики
МЕНЮ
Анастасия Лысенко
Здоров'я безпосередньо залежить від того, які продукти вживає людина. Медики з Німеччини встановили ряд корисних і шкідливих продуктів мікрофлори кишечника, передає НовиниЮinfo.
Як наголошується, в першу чергу з щоденного раціону варто виключити рафінований цукор, який сприяє розмноженню патогенних мікроорганізмів, а ще — копченості та ковбаси. Останні здатні руйнувати мікрофлору кишечника і навіть спровокувати рак.
Бажаючим подбати про своє здоров'я не рекомендують їсти червоне м'ясо більше, ніж 500 грам на тиждень. Негативно на організмі людини позначаються жири, які є в маргарині і майонезі.
Щоб зберегти мікрофлору кишечника здоровою, слід вживати бобові, фрукти, овочі. Завдяки бобовим кишечник починає виділяти корисні з'єднання, а фрукти сприяють збільшення протизапальних бактерій в кишечнику.
Корисно мати у своєму раціоні рибу. Завдяки такій їжі кишечник виробляє слиз, яка здатна поліпшити захисні функції кишечника. Корисні волокна і вуглеводи також містить житній хліб.
Крім цього, побалувати себе і свій кишечник можна картоплею в мундирі. Крохмаль, який міститься в цьому продукті, сприяє зміцненню слизової оболонки. Все тому, що в кишечнику крохмаль перетворюється в масляну кислоту. Також це допомагає забезпечувати клітини енергією.
Раніше "Коментарі" писали, що медики визначили дієту, яка "вбиває" кишечник.
Новини партнерів
Новини