Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Про те, що яблука – джерело корисних вітамінів і цінних речовин знає кожен. Але лікарі розповіли, коли їх вживати вкрай небажано. Про це повідомляє видання 7mednews.
Відомо, що про користь яблук написано безліч наукових праць і популярних статей, адже їх роль у харчуванні людини неоціненна. До складу цих фруктів входять антиоксиданти, які захищають серце та судини, а також сповільнюють старіння клітин. Крім цього, ці речовини борються в організмі з вільними радикалами, запобігаючи розвитку онкологічних захворювань.
Вчені довели, що два яблука в день знизять рівень холестерину і почистять судини. Яблука корисні для зубів, вважається, що вони очищають порожнину рота. Але якщо є їх в неправильний час, то шкода перекреслить користь. Тому так важливо дотримувати простого правила — не треба їсти яблука відразу після трапези! Через те, що в них містяться яблучна кислота, емаль може серйозно постраждати. Тому їсти фрукт краще через півгодини. Тим людям, хто звик на десерт вживати яблука, краще відмовитися від цієї звички.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки мікробів міститься в одному яблуці.
Новини партнерів
Новини