Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно

Ці продукти через неправильне приготування втрачають вітаміни

5 лютого 2020, 10:45 comments4887
Поділіться публікацією:
Корисні продукти, які ми вживаємо неправильно

Раціон харчування повинен бути не тільки смачним і правильно збалансованим, але ще і максимально корисним. Деякі продукти ми звикли готувати неправильно і через це наш організм позбавляється цінних вітамінів і речовин.

Гречка

Гречану кашу, зварену на молоці, люблять як дорослі, так і діти. Але експерти стверджують, що варити крупу корисніше всього на воді. Справа в тому, що гречка містить у собі багато заліза, а молоко — кальцію, але разом ці елементи заважають один одному засвоюватися в організмі.

Молода картопля

Цей продукт містить вітамін С, В, а також фосфор, залізо, калій і багато інших поживних речовин. Але зосереджені вони в шкірці молодої картоплі, яку багато хто чомусь зчищає.

Помідори

Експерти стверджують, що помідори краще їсти тушкованими, ніж сирими. Під час тушкування в них виробляється лікопін — потужний антиоксидант, що запобігає серцево-судинним та онкологічним захворюванням.

Гарбуз

Цей продукт варто вживати з шкіркою, тому що в ній міститься багато вітамінів і харчових елементів, зокрема клітковина і каротин, які необхідні організму для підтримки здоров'я.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти визнані найкориснішими у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!