Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо фрукти, які знижують кислотність шлунка
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо фрукти, які знижують кислотність шлунка

Один з головних показників здоров'я шлунка — кислотність

6 лютого 2020, 09:10 comments20465
Поділіться публікацією:
Названо фрукти, які знижують кислотність шлунка

Багато людей скаржаться на печію та інші розлади травної системи, пов'язані з підвищеною кислотністю шлунка. У таких випадках, лікарі радять додати в раціон деякі фрукти, які допоможуть ефективно впоратися з проблемою.

Відомо, що надлишок кислоти в шлунку може призвести до тяжкості, діареї, запорів, а якщо не вживати заходів — до гастриту, виразки і інших запалень шлунково-кишкового тракту. Але вгамувати неприємні симптоми можна за допомогою правильного харчування, зокрема таких фруктів:

- бананів. Ці смачні фрукти належать до групи харчових продуктів, які природним чином нейтралізують кислотність шлунка і допомагають позбутися від печії і пов'язаних з нею неприємних відчуттів.

- груш. В цих фруктах містяться цінні пектини і харчові волокна, які сприятливо впливають на травну систему. Завдяки своєму складу, груша запобігає кислотним викидам в шлунку і допомагає знизити його кислотність.

- кавуна та дині. Зараз такі фрукти знайти складно, але варто взяти на замітку, що вони мають потужні антиоксиданти і корисні речовини, які допомагають контролювати в організмі водно-сольовий баланс, а також знижують кислотність шлунка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як правильно "загасити" печію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!