Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названо головні тренди правильного харчування на 2020 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо головні тренди правильного харчування на 2020 рік

Відомо, які продукти харчування набирають популярність

6 лютого 2020, 14:15 comments3567
Поділіться публікацією:
Названо головні тренди правильного харчування на 2020 рік

В харчуванні, як в моді та музиці є свої тенденції, і вони оновлюються кожен сезон, щоб щоденний раціон був не тільки смачним, але і корисним. Отже, чим порадує 2020 рік?

Рослинна їжа

Правильне харчування — основа здоров'я, тому на перший план виходять продукти рослинного походження. Шеф-кухарі придумують все нові веганські і сироїдні страви, головним компонентом яких є овочі. Тепер замість соковитих стейків в ресторані можна замовити котлети з нуту, кіноа або суміші гороху, картоплі і пшениці.

Безалкогольні напої

В новому році, як і в попередньому, продаж безалкогольних коктейлів буде зростати. Все більше ресторанів включають в своє меню напої з нульовим вмістом спирту. Бармени будуть враховувати більш раціональний підхід до приготування напоїв: використовувати їстівний декор, коктейлі кімнатної температури.

Натуральні підсолоджувачі

Люди, які переходять на здоровий спосіб життя, відмовляються від споживання цукру. Але повністю його обмежити в раціоні не вийде, адже він міститься в безлічі продуктів. Експерти пропонують переходити на натуральні підсолоджувачі — сиропи на основі крохмалю, замінники з фініків, граната і кокоса.

Нові види борошна

У моду входять  види борошна на основі коренеплодів, овочів або горіхів, які можуть стати гарним джерелом корисних речовин і урізноманітнити рецепти улюбленої випічки. У 2020 році серед ЗСЖ-трендів оголошено борошно з цвітної капусти. Виробники такого суперфуда обіцяють, що на її основі можна приготувати як солоні, так і солодкі страви.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені озвучили здоровий принцип харчування для всіх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!