Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Більшість сучасних дієт покликані повністю виключати з раціону харчування жирні продукти. Але лікарі стверджують, що повна відмова від такої їжі негативно відіб'ється на стані організму.
Фахівці стверджують, що продукти з високим вмістом жирів повинні бути в раціоні (хоч і в невеликій кількості), адже вони забезпечують вітаміни, корисні речовини і мікроелементи. Людське тіло потребує природних жирів, саме тому багато з них називаються "незамінними жирними кислотами". Такі продукти оптимізують обмін речовин, забезпечують запас енергії в організмі, а також сприяють правильній роботі нервів, мозку і серця.
Безумовно, раціон харчування з низьким вмістом жирів набагато кращий, ніж з високим, але повністю виключати з раціону жирну їжу не варто. Дієтологи рекомендують додати в своє меню: сир, авокадо, макарони, свинину, яйця, лосось та інші продукти, які дуже корисні і необхідні для правильного функціонування організму. Постарайтеся лише контролювати їх кількість і якість.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що виявлено нову небезпеку солодкої та жирної їжі.
Новини партнерів
Новини