Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Який напій допомагає поліпшити склад крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Який напій допомагає поліпшити склад крові

Цей напій багатий на вітаміни та корисні речовини

11 лютого 2020, 12:30 comments3218
Поділіться публікацією:
Який напій допомагає поліпшити склад крові

Експерти визначили напій, який володіє безліччю корисних властивостей для організму. У його складі є продукти, які допомагають всім системам працювати, як годинник. Про це повідомляє видання Med2.

Отже, напій з банана, імбиру, куркуми, меду і йогурту здатний контролювати рівень глюкози в крові, стрибки якої негативно впливають на здоров'я і можуть привести до різних порушень. Продукти, що входять до складу напою, покращують кровообіг і очищають судини.

Відомо, що банани багаті на вітаміни А, В, Е і С, а також магній, фосфор, фолієву кислоту і безліч інших речовин, які потрібні для формування еритроцитів — клітин крові. Ці фрукти легко засвоюються організмом і позитивно впливають на роботу травної системи. Не менш корисний для здоров'я мед, імбир і куркума, тому в поєднанні ці продукти є справжньою вітамінною бомбою.

Для того, щоб приготувати напій необхідно взяти один банан, півсклянки ванільного йогурту, половину чайної ложки меду і тертого імбиру, а також дрібку куркуми. Отриману суміш потрібно збити блендером до однорідної маси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, який напій допоможе позбавитися від зайвої ваги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!