Головна Новини Здоров'я дієта і харчування У два рази корисніший: названий лідер серед горіхів
commentss НОВИНИ Всі новини

У два рази корисніший: названий лідер серед горіхів

Цей горіх самий корисний для імунітету

17 лютого 2020, 10:20 comments5946
Поділіться публікацією:
У два рази корисніший: названий лідер серед горіхів

Вчені провели масштабне дослідження і з'ясували, який горіх вважається найкориснішим. Про це повідомляє видання Healthystyle.

Фахівці порівняли склад бразильського, лісового і волоського горіхів, а також мигдалю, арахісу і фісташок. Виявилося, що за вмістом антиоксидантів лідером є волоський горіх. У ньому міститься багато вітамінів, мікроелементів і ненасичених жирних кислот, які сприятливо впливають на весь організм. А ось антиоксиданти у волоських горіхах більш високої якості, ніж у інших. Ці природні речовини сприяють оздоровленню клітин і захищають  їх від вільних радикалів, які можуть викликати різні захворювання.

Крім цього, регулярне вживання волоських горіхів допомагає впоратися з серцевими захворюваннями і з гіпертонією, яка може спровокувати серцевий напад або інсульт. Горіхи також можуть знизити рівень холестерину в крові.

Також волоські горіхи містять речовину, яка допомагає нам заснути — мелатонін. Цей гормон відповідає за тривалість і якість сну. Мелатонін також має антиоксидантні властивості і уповільнює процес старіння організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які горіхи допоможуть знизити артеріальний тиск.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!