Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які підвищують рівень гемоглобіну в крові
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які підвищують рівень гемоглобіну в крові

Гемоглобін грає важливу роль у здоров'ї людини

18 лютого 2020, 13:00 comments5313
Поділіться публікацією:
Продукти, які підвищують рівень гемоглобіну в крові

Рівень гемоглобіну знаходиться в безпосередній залежності від рівня заліза в організмі. Якщо заліза не вистачає, гемоглобін знижується, що викликає численні нездужання. Як його підвищити за допомогою продуктів?

Морква

Цей доступний і бюджетний овоч є справжньою вітамінною бомбою для організму. У моркві міститься багато корисних речовин, у тому числі і залізо. Регулярне вживання цього овоча допомагає знизити рівень цукру і очистити кров від токсинів.

Гарбузове насіння

До складу цього продукту входить багато заліза, тому він корисний для нормалізації рівня гемоглобіну в організмі. Але варто пам'ятати, що гарбузове насіння досить калорійне і не рекомендуються при гастриті та виразці шлунка.

Сушені гриби

Підвищити рівень гемоглобіну можна за допомогою сушених грибів, які можна додавати в супи. Вони не тільки додадуть блюду приємний аромат, але і сприятливо вплинуть на процес травлення.

Морепродукти

Продукти моря також багаті на залізо, тому допомагають привести в норму показники гемоглобіну. Періодично збагачуйте свій раціон креветками, молюсками та мідіями.

Буряк

Цей овоч містить багато вітамінів і цінних мікроелементів, які позитивно позначаються на роботі всіх систем організму. Буряк допомагає збільшити рівень гемоглобіну, а також очищає печінку і запобігає розвитку серцевих проблем.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як підвищити гемоглобін за допомогою нетрадиційної медицини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!