logo_ukra

Coinspot 13.08.2020

BTC/USD

11579.21

ETH/USD

400.49

LTC/USD

54.80

НБУ 13.08.2020

USD/UAH

27.65

EUR/UAH

32.68

RUB/UAH

0.38

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися

Щоб насолоджуватися улюбленими тістечками без шкоди для фігури, потрібно запам'ятати одне правило

20 лютого 2020, 22:12 comments1085
Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися

Французький дієтолог Паскаль Гудрон поділилася секретом, що шукали всі покоління жінок: як не нашкодити фігурі, не відмовляючи собі в улюблених солодощах. За словами фахівця, єдина причина, чому солодке вважають тотальним ворогом стрункої фігури - це порушення одного принципу.

Якщо голодний чоловік, який їсть солодощі, зупиняється, коли наситився десертом, проблем з масою тіла у неї не буде. Але якщо продовжувати насолоджуватися їжею після, все зайве відкладеться на фігурі. Причому цікаво, що це стосується не тільки шкідливої їжі, але і корисноі.

В зайві кілограми перетворюються навіть яблука і йогурт, з'їдені після того, як зникло відчуття голоду. При цьому Гудрон зазначила, що ніколи не варто себе картати за вживання корисних продуктів, оскільки якщо трапеза супроводжується думками про порушення правил і набір зайвої маси, то з'їдене не засвоїться. У такому разі всі зазвичай закінчується стресом і збільшенням ваги.

Наостанок дієтолог підкреслила, що жир на тілі з'являється, коли людина з'їдає більше, ніж йому потрібно. Наприклад, при нормі 1000 калорій вона вживає 1500.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про норми хліба в раціоні, щоб прості вуглеводи не порушували баланс ваших форм.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!