Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися

Щоб насолоджуватися улюбленими тістечками без шкоди для фігури, потрібно запам'ятати одне правило

20 лютого 2020, 22:12 comments2570
Поділіться публікацією:
Французький дієтолог розповіла, як можна їсти солодощі і не поправлятися

Французький дієтолог Паскаль Гудрон поділилася секретом, що шукали всі покоління жінок: як не нашкодити фігурі, не відмовляючи собі в улюблених солодощах. За словами фахівця, єдина причина, чому солодке вважають тотальним ворогом стрункої фігури — це порушення одного принципу.

Якщо голодний чоловік, який їсть солодощі, зупиняється, коли наситився десертом, проблем з масою тіла у неї не буде. Але якщо продовжувати насолоджуватися їжею після, все зайве відкладеться на фігурі. Причому цікаво, що це стосується не тільки шкідливої їжі, але і корисноі.

В зайві кілограми перетворюються навіть яблука і йогурт, з'їдені після того, як зникло відчуття голоду. При цьому Гудрон зазначила, що ніколи не варто себе картати за вживання корисних продуктів, оскільки якщо трапеза супроводжується думками про порушення правил і набір зайвої маси, то з'їдене не засвоїться. У такому разі всі зазвичай закінчується стресом і збільшенням ваги.

Наостанок дієтолог підкреслила, що жир на тілі з'являється, коли людина з'їдає більше, ніж йому потрібно. Наприклад, при нормі 1000 калорій вона вживає 1500.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про норми хліба в раціоні, щоб прості вуглеводи не порушували баланс ваших форм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!