Coinspot 06.04.2020

BTC/USD

6861.06

ETH/USD

144.97

LTC/USD

40.86

НБУ 06.04.2020

USD/UAH

27.65

EUR/UAH

29.86

RUB/UAH

0.36

Рубрики

МЕНЮ

Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які після приготування стають ще кориснішими
НОВИНИ Всі новини

Продукти, які після приготування стають ще кориснішими

Цінність продуктів змінюється при їх приготуванні

21 лютого 2020, 11:00 977
Автор:

• Светлана Шкурупий

Продукти, які після приготування стають ще кориснішими

Вважається, що під час готування, багато продуктів втрачають свої вітаміни і корисні властивості. Але лікарі кажуть, що термічна обробка необхідна для знищення мікробів, а також вона поліпшує смак і допомагає поживним речовинам краще засвоюватися.

Морква

Цей овоч можна вживати як в сирому, так і готовому вигляді. Але при термічній обробці підвищується засвоєння бета-каротину з моркви. Ще варена морква містить у собі більше антиоксидантів, які необхідні організму для профілактики від багатьох захворювань.

Помідори

До складу цих овочів входить лікоптин - потужний антиоксидант, який володіє безліччю корисних для організму властивостей, у тому числі і запобігає появі ракових клітин. Під час приготування помідори краще засвоюються, а рівень їх антиоксидантів підвищується.

Гриби

Гриби - важкий продукт, який містить в собі масу живильних речовин, вітамінів і мікроелементів. Щоб їх користь була максимальною, гриби варто готувати на рослинному маслі, тоді їх харчова цінність зросте в рази.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, які продукти підвищують рівень гемоглобіну в крові.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини партнерів

Новини

????????...