Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які після приготування стають ще кориснішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які після приготування стають ще кориснішими

Цінність продуктів змінюється при їх приготуванні

21 лютого 2020, 11:00 comments2381
Поділіться публікацією:
Продукти, які після приготування стають ще кориснішими

Вважається, що під час готування, багато продуктів втрачають свої вітаміни і корисні властивості. Але лікарі кажуть, що термічна обробка необхідна для знищення мікробів, а також вона поліпшує смак і допомагає поживним речовинам краще засвоюватися.

Морква

Цей овоч можна вживати як в сирому, так і готовому вигляді. Але при термічній обробці підвищується засвоєння бета-каротину з моркви. Ще варена морква містить у собі більше антиоксидантів, які необхідні організму для профілактики від багатьох захворювань.

Помідори

До складу цих овочів входить лікоптин — потужний антиоксидант, який володіє безліччю корисних для організму властивостей, у тому числі і запобігає появі ракових клітин. Під час приготування помідори краще засвоюються, а рівень їх антиоксидантів підвищується.

Гриби

Гриби — важкий продукт, який містить в собі масу живильних речовин, вітамінів і мікроелементів. Щоб їх користь була максимальною, гриби варто готувати на рослинному маслі, тоді їх харчова цінність зросте в рази.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про те, які продукти підвищують рівень гемоглобіну в крові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!