Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Вісім корисних овочів, які збережуть вашу фігуру після сорока
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім корисних овочів, які збережуть вашу фігуру після сорока

Асорті з цих овочів допоможе підвищити метаболізм у віці, коли він починає природно знижуватися

25 лютого 2020, 00:57 comments3028
Поділіться публікацією:
Вісім корисних овочів, які збережуть вашу фігуру після сорока

Овочі, які підвищують метаболізм, — найкращі для схуднення і підтримки здорової ваги у віці після 40 років, коли зниження обміну речовин сприяє набору ваги. Про це після проведення ряду досліджень стверджують дієтологи, повідомляє німецький журнал Freundin.

Лікарі перерахували вісім основних видів овочів, які допоможуть впоратися організму в боротьбі із зайвою вагою, який залишається незмінним супутником старшого віку.

Брокколі. Містить кальцій — відомий натуральний спалювач жиру, а також багатий на вітамін С. За словами дієтологів, це одна з найбільш ефективних комбінацій для підвищення метаболізму, позбавлення від надлишків води, набряклості.

Дика спаржа. Вживання овоча збільшує концентрацію глутатіону в організмі. Цей антиоксидант забезпечує потужний ефект детокс — у віці після 40 років організм потребує такої підтримки.

Цикорій. Сприяє виробленню жовчі, активуючи функцію печінки по розщепленню жирів, також благотворно впливає на кишкову флору. Підвищення метаболізму стає наслідком даних процесів.

Листова капуста (Кейл). Містить рекордну кількість вітаміну А, майже всі вітаміни групи В, кальцій в поєднанні з вітаміном С — подібний комплекс речовин знижує рівень холестерину, жиру, оздоровлює флору кишечника, підвищує метаболізм після сорока.

Огірок. Стимулюючи процеси метаболізму, огірок також підтримує гідратацію організму, допомагає позбавлятися від небажаних речовин. Дієтологи радять їсти овоч з шкіркою, що містить калій, залізо, магній, кальцій, вітаміни А, і С.

Буряк. Впливаючи на функцію клітин печінки і жовчного міхура, надає травне, сечогінну дію, спонукає організм швидко виводити шкідливі речовини, надлишки рідини з тканин. Краще вживати сирим.

Моркву. Підганяє обмін речовин в організмі після 40 років, успішно виводить надлишки холестерину. Клітковина сирого овоча містить мінімум жирів, але потребує багато енергії для перетравлення.

Брюссельська капуста. У ній багато вітаміну С, мінералів, антиоксидантів, сірки. Завдяки їм прискорюється робота печінки, благотворно впливає на метаболізм.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про кількох помилках про вина.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!