Головна Новини Здоров'я дієта і харчування "Не так страшний жор, як його малюють": дієтологи розвіяли міф шкоди від пізньої вечері
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не так страшний жор, як його малюють": дієтологи розвіяли міф шкоди від пізньої вечері

Як виявилося, пізній прийом їжі впливає на фігуру і здоров'я в залежності від режиму

27 лютого 2020, 21:34 comments3247
Поділіться публікацією:
"Не так страшний жор, як його малюють": дієтологи розвіяли міф шкоди від пізньої вечері

Медики викрили загальноприйняту тезу про те, що пізній прийом їжі несе нищівну шкоду не тільки стрункості тіла, але і здоров'ю цілком. Експерти стверджують, що це не завжди так, а цілком залежить від способу життя і режиму дня.

На думку дієтологів, якщо людина за своїм хронотипом "сова", тобто пізно лягає і пізно прокидається, то нічна вечеря не відіб'ється негативом на його здоров'я.

"Ті, хто звик лягати після півночі, можуть дозволити собі поїсти і в 22 години. Головна умова — між останнім прийомом їжі і сном повинно пройти три години, за які страви встигнуть перетравитися", — переконані медики.

Також, згідно з даними дослідження, опублікованими на сайті Національного центру біотехнологічної інформації (США), пізні прийоми їжі не шкодять фігурі. Ожиріння є результатом надмірного споживання калорій при недостатній фізичній активності.

Таким чином, наукових відомостей, що підтверджують вплив саме пізніх вечерь на появу надмірної ваги, — не існує.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про німецької технології ефективного схуднення. Сенс дієти в тому, що немає жорсткого обмеження в їжі, яке піддає організм стресу.


Джерело: Новини Ю

Джерело



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!