Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Американські вчені провели дослідження і з'ясували, які продукти допомагають запобігти одному з найнебезпечніших захворювань — ожирінню печінки. Про це повідомляє видання Medikforum.
Фахівці визначили, що продукти, які містять індол — речовину рослинного походження, володіють унікальними для організму властивостями. У їх число входить і захист печінки від порушень жирового обміну. Також індол допомагає очистити організм від шкідливих речовин і токсинів, та сприяє нейтралізації токсинів в самому органі.
Експерти кажуть, що знайти цю диво-речивину можна в овочах сімейства хрестоцвітних: броколі, цвітній, брюссельській, червонокачанній капустах, а також ріпі та брукві. Ці продукти доступні в кожному магазині і "не б'ють" по кишені, тому їх рекомендується періодично включати в свій раціон. Крім захисту печінки, вони добре позначаються і на роботі травної системи, приводячи в норму обмін речовин.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, як відновити роботу печінки після вживання алкоголю.
Новини партнерів
Новини