Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Лікарі розповіли, який горіх захистить від вірусних інфекцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікарі розповіли, який горіх захистить від вірусних інфекцій

Цей горіх надзвичайно корисний для здоров'я

4 березня 2020, 11:50 comments9691
Поділіться публікацією:
Лікарі розповіли, який горіх захистить від вірусних інфекцій

Численні дослідження підтверджують, що горіхи — важливий продукт в нашому раціоні харчування. Існує велика різноманітність видів горіхів і кожен з них володіє своїми унікальними и корисними властивостями для організму. Вчені стверджують, що мигдаль істотно зміцнює імунітет, запобігаючи багатьом захворюванням.

Відомо, що мигдаль багатий на вітаміни та цінні мікроелементи, серед яких залізо, мідь, магній, марганець, клітковина, калій і велика кількість антиоксидантів. Незважаючи на те, що дієтологи критикують цей горіх за калорійність і солодкуватий смак, який змушує їсти його жменями, мигдаль позитивно впливає на здоров'я. Він підсилює захисні функції імунної системи, яка особливо вразлива в холодний період, коли "розгулюють" інфекції. У шкірці цього горіха є речовини, які допомагають клітинах ефективніше розпізнавати віруси і блокувати їх.

Крім цього, мигдаль знижує артеріальний тиск, покращує кровообіг і запобігає проблемам серцево-судинної системи. А антиоксиданти, що входять до його складу, уповільнюють старіння і зменшують ризик розвитку небезпечних захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чому мигдаль треба їсти кожен день.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!