Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Міфи про схуднення, які руйнують здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Міфи про схуднення, які руйнують здоров'я

Ці міфи допомагають дієтологам заробляти гроші

10 березня 2020, 18:45 comments2258
Поділіться публікацією:
Міфи про схуднення, які руйнують здоров'я

Багато жінок в гонитві за гарною фігурою погоджуються на жорсткі дієти та інші серйозні заходи, які підривають здоров'я. Потрібно пам'ятати, що навколо теми схуднення існує безліч міфів, які тільки шкодять організму і призводять до зворотного результату. Що варто знати?

Соки для детоксу

Якщо ви думаєте, що, випиваючи "зелений коктейль" по п'ять разів на день, позбудетеся від зайвих кілограмів і зможете поліпшити стан здоров'я, то приготуйтеся до розчарування. Під час отримання соку з овочів і фруктів, втрачається приблизно половина харчових волокон, що призводить до запорів і порушення мікрофлори кишечника.

Можна їсти все, але потроху

Не вірте тому, що маленькі порції "всього, що завгодно" допоможуть вам зберегти фігуру від зайвої ваги. Наприклад, вживання порції морозива кожен день може принести на ваш рахунок 875 додаткових калорій в тиждень, або 3500 калорій в місяць. Так що добре подумайте, перш ніж з'їсти шматочок шоколадки або печиво.

Їжте часто і не багато

Багато дієтологів говорять, що потрібно розділити прийоми їжі на 5-6 разів протягом дня. Це допоможе позбутися від почуття голоду і посилити продуктивність організму. Але це не обов'язково так. Недавні дослідження показали, що для метаболізму важливо не те, скільки разів ви їсте, а що ви їсте. Відмінний спосіб схуднути — зосередитися на білках, овочах, здорових жирах і фруктах.

Потрібно повністю відмовитися від жирів

Цей міф останнім часом став ще більш популярним, ніж міф про те, що вам потрібно повністю відмовитися від вуглеводів. Як би це дивно не звучало, але жири — це ваші друзі, в той час як знежирені продукти — вороги. Коли з продукту видаляють жир, його часто замінюють цукром для смаку і хімічними речовинами, такими як загусники і добавки, для збереження жирної текстури. В кінцевому підсумку ви отримуєте додаткову порцію калорій і цукру, а також хімікатів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які правила допоможуть ефективно скинути зайву вагу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!