Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Продукти, які помилково вважаються корисними
commentss НОВИНИ Всі новини

Продукти, які помилково вважаються корисними

Вживання цих продуктів слід обмежити

16 березня 2020, 10:45 comments9351
Поділіться публікацією:
Продукти, які помилково вважаються корисними

Медики визначили продукти, які не мають корисних властивостей, як вважає більшість, а навпаки, можуть нашкодити здоров'ю. Що це за продукти?

В першу чергу, фахівці рекомендують звернути увагу на йогурти з добавками. Незважаючи на те, що вони дуже смачні і користуються попитом, користь для організму вони приносять мінімальну. Справа в тому, що такі йогурти містять велику кількість цукру, барвників, штучних добавок та інших хімічних речовин, які шкодять мікрофлорі кишечника. Краще купувати натуральний йогурт і додавати в нього свіжі ягоди, фрукти та інше.

Також не варто снідати вівсянкою швидкого приготування. В її складі багато цукру, який ускладнює роботу підшлункової залози. Так, і інші страви, які можна приготувати за 5 хвилин, не містять харчової цінності.

Фахівці радять відмовитися і від магазинних соків, багато хто помилково вважає їх корисними, а насправді, в цих напоях багато підсилювачів смаку, цукру та інших шкідливих добавок.

Крім цього, не варто захоплюватися манною кашею. Її виготовляють із пшениці шляхом помелу, тому вона практично не містить вітамінів і цінних речовин для організму. Але в ній є вуглеводи і крохмаль, які сприяють збільшенню ваги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких продуктах міститься багато кальцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!