Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чому правильна дієта не допомагає схуднути
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому правильна дієта не допомагає схуднути

Нерідко дієта і спорт не допомагають схуднути

16 березня 2020, 11:40 comments2483
Поділіться публікацією:
Чому правильна дієта не допомагає схуднути

Якщо ви помічаєте, що ваша вага стоїть на місці, незважаючи на обмеження в раціоні харчування та фізичну активність, варто переглянути прийняті заходи для схуднення. Що заважає позбутися від зайвих кілограм навіть при правильній дієті?

Корисні батончики

Якщо ви для перекусу використовуєте різні фітнес-батончики, снеки і печиво, тоді не дивуйтеся, чому вам складно спалювати калорії. Така закуска, незважаючи на велику рекламу і попит, не має нічого спільного з правильним харчуванням. Ці продукти містять багато цукру, вуглеводів і шкідливих добавок. Якщо хочете перекусити, тоді візьміть фрукти, овочі або сухофрукти.

Фізичний стан

Сходіть на консультацію до дієтолога, він допоможе вам підібрати правильний режим харчування і відповідне фізичне навантаження. Справа в тому, що є багато факторів і захворювань, які гальмують схуднення.

Суворе харчування

Не можна сідати на жорстку дієту, адже вона піддає організм серйозному стресу. Навіть, якщо ви і досягнете бажаного результату в схудненні, він буде короткостроковим. Харчування має бути правильно збалансованим, щоб організм отримував необхідні йому речовини і вітаміни.

Високі навантаження

За день виснажливого тренування в спортзалі ви нічого хорошого не досягнете. Так, фізична активність дуже важлива при схудненні, але високі навантаження можуть призвести до зворотнього результату. Якщо ви будете перевантажувати організм — з'являться проблеми зі сном, перепади настрою, хронічна втома, яка часто заїдається шкідливою їжею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які спеції прискорюють процес схуднення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!