Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Названа користь апельсинів для здоров'я людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа користь апельсинів для здоров'я людини

Апельсини містять багато поживних властивостей

18 березня 2020, 09:50 comments5239
Поділіться публікацією:
Названа користь апельсинів для здоров'я людини

Почесне місце в раціоні людини займають цитрусові, адже вони багаті на корисні вітаміни і речовини, які потрібні організму для нормального функціонування. У чому ж користь конкретно апельсин?

Вчені провели дослідження, яке довело, що цей фрукт допомагає в боротьбі із зайвою вагою. Справа в тому, що в апельсині є нобілетін — флавоноїд, який міститься в шкірці, та сприятливо впливає на метаболізм. Також ці речовини мають противірусні та антизапальні властивості.

Крім цього, цитрусові містять багато поліфенолів, які захищають організм від вірусних інфекцій. Вони забезпечують у великій кількості вітаміни А і С, фолієву кислоту і мідь — всі поживні речовини, які відіграють ключову роль у підвищенні імунітету.

Також апельсини містять фітохімічні речовини, які перешкоджають злипанню тромбоцитів і зміцнюють кровоносні судини, які переносять кисень і поживні речовини до клітин організму.

Згідно з дослідженнями, серед корисних властивостей цитрусових для здоров'я виділяють зниження ризику онкологічних захворювань, включаючи рак шкіри, легень, шлунка, товстої кишки і молочної залози.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, звідки береться алергія на цитрусові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!