Головна Новини Здоров'я дієта і харчування Чого не вистачає організму, якщо хочеться певних продуктів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого не вистачає організму, якщо хочеться певних продуктів

Дізнайтеся, про що може сигналізувати ваш організм

19 березня 2020, 05:00 comments6044
Поділіться публікацією:
Чого не вистачає організму, якщо хочеться певних продуктів

Бувають ситуації, коли різко хочеться з'їсти шоколадку або дуже тягне на калорійну їжу. Звичайно, розплата за таке раптове бажання — зайві кілограми. Але може у організму є свої причини, які штовхають його на такий порив.

Якщо тягне до шоколаду

Це говорить, що в організмі нестача магнію — елемента, який відповідає за регуляцію роботи внутрішніх органів і м'язову напругу. Як правило, рівень магнію знижується в предменструальную тиждень, тому в період ПМС часто тягне на шоколад.

Якщо тягне на солодке

Бажання з'їсти солодке виникає, коли вам не вистачає енергії. В даному випадку, цукор — це простий і швидкий варіант, щоб "заправитися". Особливо яскраво це може виражатися після важкого робочого дня або стресової ситуації.

Якщо хочеться морозива

Організм говорить про те, що йому потрібні корисні жири. Можливо, пора поповнити запаси кальцію і триптофану — амінокислоти, яка покращує настрій. Замість морозива можна ще з'їсти жменю горіхів або половинку авокадо — користі буде більше!

Якщо тягне на солоне

Така ознака може сигналізувати про зневодненні організму. Як відомо, сіль допомагає утримувати воду, тому якщо вас різко тягне на гостре або солоне — тілу не вистачає рідини. Постарайтеся контролювати свій водний баланс, а в звичайну питну воду можна додати часточку лимона.

Якщо хочеться бургера

Вас не покидають думки про соковитий бурге? Тоді вашому організму не вистачає заліза, вітаміну В12 і фолієвої кислоти. Постарайтеся заповнити їх запаси правильною та здоровою їжею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти допоможуть уникнути зморшок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!